ÅRGANG 2020 - 14% vol. - 750 ML. PRIS KR. 179,-
KLASSIFIKATION:
DOC
DRUESORTER:
Corvina 60%, Corvinone 20%, Rondinella 10%, Molinara 7%, Oseleta 3%.
VINIFICERING:
Vinen laves ved at fermentere Valpolicella Classico-vin sammen med Amarone- og/eller Recioto-skind. Herefter puttes vinen på egetræsfade på ca. 26 hl i 18-20 måneder, efterfulgt af yderligere 6 måneder på flaske.
ALKOHOLINDHOLD:
14% vol.
SERVERINGSTEMPERATUR:
18 grader.
FARVE:
Intens rubinrød.
BOUQUET:
Bær, kirsebær og blommer.
SMAG:
Rig og kompleks krop, som bekræfter bouquet'en.
PASSER TIL:
Retter med grillet kød, stege og gryderette, samt ikke alt for modne oste.
LAGRING:
8-10 år - Formentligt væsentligt længere ved korrekt opbevaring.
AMARONELOVERS SUPPLERENDE BESKRIVELSE:
En Ripasso der skiller sig ud fra mængden af Ripasso vine. En Ripasso som tydeligt er lillebror til husets Amaronevine, hvor der er en rød tråd igennem duft og smagsnuancer, blot med forskellig intensitet. En spændende og anderledes Ripasso der helt sikkert ikke vil skuffe dig!