ÅRGANG 2018 - 14,5% vol. - 750 ML. PRIS KR. 179,-
KLASSIFIKATION:
DOC
DRUESORTER:
Corvina og Corvinone 80%, Rondinella 20%
VINIFICERING:
Vinen laves ved at fermentere Valpolicella Classico-vin sammen med Amarone- og/eller Recioto-skind, fra høsten omkring oktober til marts/april det efterfølgende år. Efter presning og gæring, lagres vinen i 24 måneder på 500 liters franske egetræsfade og lagres derefter længere på flasken.
ALKOHOLINDHOLD:
14,5% vol.
SERVERINGSTEMPERATUR:
18 grader.
FARVE:
Rubinrød.
BOUQUET:
Frugtig med noter af moden kirsebær og krydderier, samt et lille hint af balsamico fra egetræsfadene.
SMAG:
Den er blød på ganen, elegant og med velafbalanceret syre og alkohol.
PASSER TIL:
Grillede kødretter, gryderetter og oste.
LAGRING:
8-10 år - Formentligt længere ved korrekt opbevaring.
AMARONELOVERS SUPPLERENDE BESKRIVELSE:
Det her smager bare godt. Ripasso når det er bedst! Er du Ripassolover, er dette en vin du skal prøve!