Le Marognole Passito Bianco del Veneto

ÅRGANG 2017 - 13% vol. - 500 ML. PRIS KR. 339,-

KLASSIFIKATION:
IGT

DRUESORTER:
Garganega 100%

VINIFICERING:
De bedste Garganega druer udvælges og tørrer i en længere periode i åbne trækasser. Efter presning efterlades skindet i 4-5 dage i en kold blanding med mosten, for at give vinen dens typiske og karakteristiske ravfarve. Derefter fortsætter selve gæringen, som vil vare i flere uger. Gæren filtreres for at bevare vinens sødme, og derefter anbringes vinen i små akacietræfade hvor den lagres i cirka et år.

ALKOHOLINDHOLD:
12,5% vol.

SERVERINGSTEMPERATUR:
6-8 grader.

FARVE:
Ravgul.

BOUQUET:
Duft af markblomster og honning.

SMAG:
Tydelige sødme med smag af tørrede abrikoser, der giver en behagelig kontrast på ganen og efterlader en vedvarende sødme og friskhed på samme tid.

PASSER TIL:
Dessertvin der går godt til både cremede og tørre desserter.

LAGRING:
8-10 år - Formentligt længere ved korrekt opbevaring.

AMARONELOVERS SUPPLERENDE BESKRIVELSE:
På grund af det høje restsukkerindhold, gives fantastisk sødme og fedme til desserten. Vinen kan drikkes året rundt, men har det ekstra gode aspekt en varm sommerdag, at vinen bedst kommer til sin ret ved en temperatur omkring 6-8 grader.